Parel Moerwijk - Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

VERKOOPSTUKKEN EN LEUKE WEETJES

Inmiddels staan alle verkoopstukken op de projectwebsite onder de tab downloads, neem gerust een kijkje als je benieuwd bent naar bijvoorbeeld de keuken- of sanitair brochure. We geven we je graag nog een paar leuke weetjes:

1. Wist je dat de appartementen extra duurzaam zijn met een EPC van 0,26?
2. Wist je dat je door de EPC van 0,26 je maandlast kunt verlagen bij sommige geldverstrekker? De financieel adviseurs van de Rabobank en Q Financieel vertellen je er in een oriënteert gesprek graag meer over. Neem contact met hem op!
3. Wist je dat Bruynzeel een mooie projectaanbieding heeft? Bekijk de leaflet onder het kopje downloads.

VERRASSEND PAREL MOERWIJK

Als je een rondje door Moerwijk loopt, valt op hoe groen het hier is. De straten zijn ruim opgezet en met plantsoenen wordt nog meer afstand gecreëerd tussen de huizen. Overal zie je water met groene oevers en grote, volwassen bomen. Op steenworp afstand van de eengezinswoningen en tussen de appartementgebouwen van Parel Moerwijk ligt een prachtige singel met groene oevers. Hier wandel je langs, spelen kinderen én kijk je straks heerlijk op uit.

Eengezinswoningen in Parel Moerwijk
De 56 eengezinswoningen komen aan de Hackfortstraat, Verwoldestraat en Zijpendalstraat. Door de typisch Moerwijkse groene overgangszone tussen je huis en de stoep krijgt ook dit deel van de wijk die lekker ruime opzet. De diepe tuinen met achterom zijn voorzien van een berging. Grotendeels is de oriëntatie van de tuinen zuidwest.

De stoere stadswoningen zijn er in diverse varianten. Je kunt kiezen uit een huis met 2 of
3 woonlagen. Doordat de huizen een plat dak hebben, zijn alle verdiepingen optimaal bruikbaar. Door deze afwisselende hoogtes en breedtes zijn er huizen van 85 tot 128 m² groot. En is de woning niet groot genoeg? Dan kies je voor een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter, de tuinen van circa 9,3 tot circa 15 meter diep zijn er groot genoeg voor.

Wonen

op deze fijne plek?

Schrijf je nu in voor één van de eengezinswoningen
of blijf op de hoogte van de verkoop van de 58 resterende appartementen.

Schrijf je in