Parel Moerwijk - Locatie

Verrassend

Moerwijk

Als je een rondje door Moerwijk loopt, valt op hoe groen het hier is. De straten zijn ruim opgezet en met plantsoenen wordt nog meer afstand gecreëerd tussen de huizen. Overal zie je water met groene oevers en grote, volwassen bomen. Tussen de appartementengebouwen van Parel Moerwijk ligt een prachtige singel met groene oevers. Hier wandel je langs, spelen kinderen én kijk je straks heerlijk op uit.

route

ALLES IN DE BUURT
Moerwijk heeft een eigen station dat bekend is door de karakteristieke oranje trapopgangen in de vorm van een huis. Op een paar minuten loopafstand vind je een Coop Supermarkt en diverse leuke winkeltjes met verse dagproducten. In de buurt zijn er diverse basisscholen. Daarbij fiets je vanaf de Ulenpasstraat in 5 minuten naar het Roemer Visscher College of het Van Vredenburgh College.

HET ZUIDERPARK IN JE ´ACHTERTUIN´
Verder krijg je in de wijk alle ruimte om lekker buiten te zijn. Ren een rondje in Park Overvoorde, spring ‘s zomers in natuurzwembad de Put en wandel door het Rijswijkse Bos. Het leuke Zuiderpark ligt op een paar minuten fietsafstand. Ook als je sportief bent, kun je hier je hart ophalen. In het Zuiderpark ligt Sportpark De Aftrap, Sportcampus Zuiderpark én zwembad het Zuiderpark. Verder is het hier super om het theater te bezoeken of lekker te lunchen bij één van de horecagelegenheden.

Parel Moerwijk - Centrum Den Haag

Steeds Mooier

Naast de vernieuwing van Moerwijk worden ook Laakhaven en de Binckhorst ontwikkeld. Hiermee groeit Moerwijk Oost als het ware tegen het centrum aan. Zo fijn als het in de jaren ‘60 en ‘70 wonen was in Moerwijk, zo fijn is het straks weer. Investeer jij in je toekomst en koop je een appartement in Parel Moerwijk?

Wonen

op deze fijne plek?

Schrijf je nu in voor één van de eengezinswoningen
of blijf op de hoogte van de verkoop van de 58 resterende appartementen.

Schrijf je in