Alle woningen verkocht

Parel Moerwijk

wordt bijzonder

Alle woningen verkocht

Met de bouw van 269 duurzame woningen in het ruim en groen opgezette Moerwijk Oost vormt zich een nieuwe parel: Parel Moerwijk! Door de Dudokarchitectuur uit Moerwijk terug te laten komen in de nieuwe woningen, krijgt het plan meteen karakter en voegt de nieuwbouw zich mooi in de bestaande wijk.

De laatste fase gaat in verkoop! 58 appartementen verdeeld over 2 gebouwen met 5 woonlagen. In deze fase verkopen we de appartementen met woonoppervlaktes van 65 m² tot 99 m² aan de Ulenpasstraat.

Appartementen Fase 3

Na de 29 ruime appartementen zijn nu ook de 56 eengezinswoningen verkocht. De eengezinswoningen zijn er in twee en drie woonlagen met een heerlijke diepe tuin.

eengezinswoningen Fase 2

Wil je al een tijdje een eigen huis in Den Haag kopen? En woon je graag groen, maar wel met alle voorzieningen in de buurt én zonder iets te missen van de gezellige Haagse reuring?

Appartementen Fase 1

Parel Moerwijk - Fase 3

Bekijk de video

foto

Parel moerwijk

Daar ben je zo!

Parel Moerwijk is een grootschalig nieuwbouwontwikkeling aan de Ulenpasstraat. Van Wijnen realiseert 143 koopwoningen, bestaand uit 56 eengezinswoningen en 87 appartementen. Het woningaanbod van Parel Moerwijk is zo gevarieerd dat bijna iedereen hier een thuis kan vinden. Ben je single, vorm je een gezin of ben je met z’n tweetjes, in alle gevallen vind je hier een fijn thuis.

bekijk het woningaanbod

Verrassend
Moerwijk

lekker groen

Als je een rondje door Moerwijk loopt, valt op hoe groen het hier is. De straten zijn ruim opgezet en met plantsoenen wordt nog meer afstand gecreëerd tussen de huizen. Overal zie je water met groene oevers en grote, volwassen bomen. Tussen de appartementengebouwen van Parel Moerwijk ligt een prachtige singel met groene oevers. Hier wandel je langs, spelen kinderen én kijk je straks heerlijk op uit.

bekijk de locatie

De verwachte

Planning

Parel Moerwijk - Planning Parel Moerwijk - Planning Parel Moerwijk - Planning

Wonen

op deze fijne plek?

Schrijf je nu in voor één van de eengezinswoningen
of blijf op de hoogte van de verkoop van de 58 resterende appartementen.

Schrijf je in