foto

Parel Moerwijk

wordt bijzonder

Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Moerwijk wordt grootschalig vernieuwd en dat biedt kansen. Want over niet al te lange tijd kun je gloednieuw wonen op een plek waar de bomen groot zijn, het groen in overvloed aanwezig is, de stad dichtbij is en je alle bestaande voorzieningen om de hoek hebt. Aantrekkelijk? Maak kennis met Parel Moerwijk!

Wil je al een tijdje een eigen huis in Den Haag kopen? En woon je graag groen, maar wel met alle voorzieningen in de buurt én zonder iets te missen van de gezellige Haagse reuring?

We starten met de verkoop van 29 ruime appartementen aan de groene singel op de hoek van de Ulenpasstraat en de Middachtenweg.

foto

Kies je

Appartementen

× Parel Moerwijk interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Parel moerwijk

Daar ben je zo!

Parel Moerwijk is een grootschalig nieuwbouwontwikkeling aan de Ulenpasstraat. Van Wijnen realiseert 143 koopwoningen, bestaand uit 56 eengezinswoningen en 87 appartementen. Het woningaanbod van Parel Moerwijk is zo gevarieerd dat bijna iedereen hier een thuis kan vinden. Ben je single, vorm je een gezin of ben je met z’n tweetjes, in alle gevallen vind je hier een fijn thuis.

bekijk het woningaanbod

Verrassend
Moerwijk

lekker groen

Als je een rondje door Moerwijk loopt, valt op hoe groen het hier is. De straten zijn ruim opgezet en met plantsoenen wordt nog meer afstand gecreëerd tussen de huizen. Overal zie je water met groene oevers en grote, volwassen bomen. Tussen de appartementengebouwen van Parel Moerwijk ligt een prachtige singel met groene oevers. Hier wandel je langs, spelen kinderen én kijk je straks heerlijk op uit.

bekijk de locatie

Planning

Parel Moerwijk - Planning

Wonen

op deze fijne plek?

Schrijf je nu in voor één van de appartementen!

Schrijf je in