Parel Moerwijk - Waarom een nieuwbouwhuis

Duurzaamheid

Parel Moerwijk

Kleurt groen

GOED VOOR DE NATUUR
Parel Moerwijk is duurzaam en klimaatadaptief. We hebben best bijzondere maatregelen getroffen om het milieu en jouw energierekening te sparen. Verschil maken doen we niet alleen. Samen met ontwikkelaars, corporaties en beleggers investeren we vol passie in toekomstbestendige en betaalbare leefomgevingen waar bewoners onbezorgd kunnen wonen. Zo bouwen we daadkrachtig verder aan een leefklimaat waar mensen nu en in de toekomst duurzaam kunnen leven zonder in te leveren. Dat is fijn voor iedereen.

DAT IS FIJN!
De woningen zijn gasloos. Koken doe je dus op inductie of keramisch. De woningen hebben ieder hun eigen lucht-water-warmtepomp. In huis zorgt de warmtepomp voor jouw warm water en verwarming. De eengezinswoningen hebben een uitstekende isolatie. Heel comfortabel! Tocht heb je hier niet. Om toch te zorgen voor een fris huis wordt er een uitgebalanceerd ventilatiesysteem aangelegd waar het warmteterugwinsysteem aan gekoppeld is.

DAT IS LEKKER THUISKOMEN
Bij het ontwerp Parel Moerwijk hebben wij bij de inrichting van de openbare ruimte rekening gehouden met het stimuleren van de biodiversiteit en het behoud van kwaliteit. Zo richten we de ruimte rondom de woningen tot aan de openbare ruimte groen in. Mooi om naar te kijken, goed om regenwater vast te houden en de omgeving waar je woont netjes te houden.

Bekijk onze informatievideo

gasloos

Dat is

FIJN WONEN

De eengezinswoningen van Parel Moerwijk zijn volgens een beproefd ontwikkelproces tot stand gekomen. We zetten de voordelen graag voor je op een rij.

SNELLE BOUWTIJD
Door het slimme productieproces met bouwelementen kan je huis sneller gebouwd zijn. Al het werk wordt in de fabriek gedaan: de ‘bouwstenen’ worden op de bouwlocatie in elkaar gezet.

Foto

GASLOOS EN ENERGIEZUINIG
De woningen zijn gasloos én energiezuinig, dankzij de uitstekende isolatie en toegepaste technieken zoals een lucht- en warmtepomp,meestal zonnepanelen en een uitgebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

HOOG AFWERKINGSNIVEAU
De basisafwerking is hoog. Dat betekent dat je huis wordt opgeleverd met complete badkamer en vloerverwarming. De keuken kun je na de oplevering van jouw huis laten installeren.

ENKELE EXTRA KEUZES
Deze woningen zijn in basis al heel compleet. De beleving van het wonen wordt echter door iedereen anders ervaren. Hier spelen wij graag op in door jou de mogelijkheid te bieden een aantal keuzes te maken, waarmee je je huis aanpast naar jouw wensen. We hebben een lijst met vaste opties waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan een uitbouw, trapkast of een extra slaapkamer. Je kunt jouw huis zelf online met de woningconfigurator of met de makelaar samenstellen.

image

Wonen

op deze fijne plek?

Schrijf je nu in voor één van de eengezinswoningen
of blijf op de hoogte van de verkoop van de 58 resterende appartementen.

Schrijf je in